top of page

Lördag 10 juni 2023

Lördagen är vår stora dag, äntligen gifter vi oss!!! För de gäster som väljer att vara med på fredagen så börjar schemat på lördag redan från frukost. För de gäster som ansluter på lördag så ses vi direkt i kyrkan för vigsel kl. 13.00.

Alla gäster ansvarar själva för att ta sig till och från kyrkan på lördagen. Det tar ca 5 minuter med bil från Södertuna slott. Snacka gärna ihop dig med andra gäster och åk gemensamt!

Varje gäst betalar 1 500 kr per person för logi lördag till söndag.

08.00 - 10.00

Frukost (för de som övernattar fredag till lördag) - Avnjut en frukost inne på slottet eller ute på slottsbalkongen, mingla med andra bröllopsgäster och kom i stämning, snart är det dags :)

10.00 - 11.30

Valfri aktivitet (om du är med på fredag) - Ta ett bad i sjön, promenera, mingla eller varva ned på rummet, gör det som garanterat sätter dig i feststämning.

11.30 - 12.00

Lunch (om du är med på fredag) - Om du är hungrig, passa på att ladda batterierna med en enklare lunch som serveras inne i slottet till självkostnadspris.

12.00 - 12.30

Sista "fixet" (om du är med på fredag) - Putsa skorna, kamma håret, borsta tänderna, nu är det snart dags att köra till kyrkan.

12.30 - 13.00

Transport och ta plats i kyrkan - Ta bilen till Frustuna kyrka (ca. 3 min från Södertuna slott) och ta plats i bänkarna (vänster om du tillhör brudens sällskap och höger om du tillhör brudgummens sällskap).

13.00 - 14.00

Vigsel - Jubla o hurra, skratta och fäll en glädjetår, vi är bara så glada att du vill vara med och fira detta med oss.

Klädkod: Mörk kostym

14.00 - 15.00

Transport och in-checkning (för de som ansluter på lördag) - Ta bilen till(baka) till Södertuna slott, de gäster som ansluter på lördag checkar in och får tillgång till sina rum.

15.00 - 17.00

Brudskål och mingel - Vi ses i stora slottsträdgården. Plocka upp ett glas bubbel och några aptitretare samtidigt som du minglar runt bland gästerna och utför någon av mingelaktiviteterna.

ca. 17.00

Inringning middag - Toast-paret ringer in för middag och vi förflyttar oss gemensamt till Hertig Karls sal i anslutning till slottet.

ca. 17.30

Bröllopsmiddag - Vi avnjuter en fantastisk 3-rätters middag komponerad av Södertunas egna stjärnkockar samtidigt som vi säkerligen får höra några tal och kanske bevittna något spexigt.

ca. 22.00

Fest - Efter middagen flyttar vi tillbaka in i slottet för att dansa tills solen går upp. DJ-Blent är vår stjärn-DJ influgen från Sollentuna som kommer bjuda på hits fram till 02.00.

ca. 02.00

Efterfest - Säkerligen finns det lite ork kvar i flertalet gäster och DJ-Blent har förberett en bättre playlist, så vi flyttar vidare till efterfestlokalen som stänger när siste man går hem.

bottom of page